Telefon informatii: 0252-395190

DEZBATERE PUBLICĂ - PROIECT HOTARARE APROBARE NOMENCLATOR STRADAL AL COMUNEI BRANISTEA Recomandat

Joi, 03 Septembrie 2020 08:49 Scris de 

În conformitate cu prevederile Legi nr. 52/2003,  privind transparența decizională în administrația publică, republicată cu modificările și completările ulterioare aducem la cunoștința persoanelor interesate că a fost elaborat  proiectul de hotărâre:
Proiect  de  hotărâre  privind aprobarea Nomenclatorului stradal al Comunei Braniștea, județul Mehedinți
Inițiator proiect:  primar Ion MARIN.
Proiectul de hotărâre mai sus menționat poate fi consultat la sediul primăriei sau pe site-ul  www.clbranistea.ro – secțiunea ”Proiecte hotărâri”.
Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ mai sus menționat se pot depune până în data de 25.09.2019, orele 1600 la sediul Comunei Braniștea, județul Mehedinți, prin fax la nr. 0252395190 sau e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. conform reglementărilor legale în materie.
Autoritatea administrației publice locale Comuna Braniștea va transmite proiectul de act normativ tuturor persoanelor care au depus o cerere pentru primirea acestor informații.
Autoritatea publica în cauză este obligată să decidă organizarea unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, dacă acest lucru a fost cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate publică.


Primar,
I.Marin

Citit 667 ori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)